Esküvő

A Monostori erőd kedvelt helyszíne az esküvői fotózásnak. A boltíves kapuk, csigalépcsők, az eredeti téglafalak és a Duna-part izgalmas hátteret biztosítanak. A Dunai bástya Duna felőli oldala egyre népszerűbb esketési helyszín. A szertartás után a násznépre feledhetetlen mulatság vár a Dunai bástyában található Klapka vagy Jókai teremben. A vacsorához kipróbált, és a helyszín tekintetében is tapasztalt éttermeket, valamint dekoratőrt is tudunk javasolni.

Esküvői fotózás a Monostori erődben

 1. Kérjük  párokat, hogy az erőd termeiben, a kazamatában, a bástyákban vagy a kiállításokban történő fotózás esetén jelentkezzenek be előzetesen. A fotózás a csoportok haladását, a tárlatvezetést vagy a rendezvények lebonyolítását nem zavarhatja.

A fotózás ára: 10.000 Ft (mely 5 fő belépést foglalja magában)
A fotózás ára komáromi lakosoknak lakcímkártya felmutatásával: 5.000 Ft (mely 5 fő belépést foglalja magában)
A díjat az erőd jegypénztárában, érkezéskor kérjük megtéríteni.

 1. Az erőd külső területein és a Duna-parton a fotózás ingyenes. Kérjük a párokat, hogy előzetesen jelentkezzenek be ebben az esetben is, mivel a területen előfordulhatnak zártkörű rendezvények, ami miatt a fotózás adott időpontban nem kivitelezhető.
 2. Amennyiben valamilyen járművel szeretnének behajtani a területre, vagy élő állat is szerepelne a fotókon, azt kérjük, szintén jelezzék.
 3. A pár a díj megfizetésével egyidejűleg jelen szabályzatot is elfogadja, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.
 4. Jelen szabályzat a kizárólag esküvői fotózásra bejelentkezett megrendelőkre érvényes. Amennyiben a szertartás és/vagy a lakodalom is a helyszínen történik, a bérleti díj magában foglalja a fotózás lehetőségét.

Bejelentkezéseket az info@fort-monostor.hu címen, vagy a 06 34 540 582-es telefonszámon várjuk.

Szertartás és lakodalom
A Klapka és Jókai terem is alkalmas a vacsora szervezéséhez. 
Mindkét terem ára: 90.000 Ft + Áfa

catering szolgáltatást – a bérbeadási szabályzat alapján – kizárólagosan a Monostori Erőd biztosítja. A kizárólagosság megváltási díj ellenében kiváltható.

Elnevezés

 

Állófogadás esetén  

(fő)

 

U-alakú elrendezés

(fő)

 

6 fős asztalok esetén

(fő)

Területe (m2)
Klapka terem25080120420

Jókai terem

200100260

Esküvői gyermeksarok

Gyermekfelügyelet tapasztalt animátorokkal, óvónőkkel

Jó hír az esküvőjüket az erődben megtartó pároknak, hogy vendégeik nyugodtan és felhőtlenül  szórakozhatnak, táncolhatnak, mert van más, aki figyel a picikre. Nem kell korábban hazamenniük, hogy lefektessék a gyerekeket, mert a játszóházat altatással is megrendelhetik.  Egy sarokban, vagy akár egy külön teremben is lehetőség van a gyermeksarok elhelyezésére, ahol  tapasztalt animátorok és óvónők gondoskodnak arról, hogy a gyerekek egy percig se unatkozzanak. Óránként változó programok segítségével és nagy szeretettel kötik le a kis lurkók figyelmét, miközben képességeiket is fejlesztik a különféle játékokkal. 

Ízelítőül a programokból:

 • arcfestés
 • lufihajtogatás
 • szöszmötölő műhely
 • mobil játszóház
 • fejlesztő játékok
 • teljeskörű gyermekfelügyelet
 • angol nyelvű felügyelet
 • étkeztetés, altatás

A foglalkozásokat a szolgáltató a gyerekek életkorához, az animátorok számát a gyerekek létszámához igazítja.  Minden igényt előzetesen felmérnek, egyeztetnek, hogy a lehető legtökéletesebb és legbiztonságosabb időtöltést és élményt nyújtsák az ifjú pár apró vendégeinek.
A  gyermekfelügyelet kérhető a vendégek érkezésétől a menyasszonytáncig, délelőttől az utolsó gyermek távozásáig.

SZÜLETÉSNAPI ZSÚR

Nehéz strapabíróbb helyszínt találni születésnapi zsúrhoz a Monostori erődnél. Ha több évszázad katonagenerációit bírta, 20-30 gyerek meg se kottyan neki. Az izgalmas és feledhetetlen programhoz biztosítani tudunk:

 • tapasztalt animátort
 • a születésnapos érdeklődéséhez kapcsolódó, interaktív programot
 • különböző méretű termet, ahol sor kerülhet a születésnapos felköszöntésére, és torta felszeletelésére

SZÜLETÉSNAP-HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ

A tavalyi nyakkendő és kötény után idén ajándékozzon élményt! Nagyobb társaság esetén az alábbi különleges programokkal lepheti meg az ünnepeltet.

 • Örökmozgóknak – lézerharc, falmászás és egyéb outdoor programok
 • Ínyenceknek – pálinka- vagy borkóstolóval egybekötött ebéd vagy vacsora
 • Vízimádóknak – dunai sétahajózás
 • Örök gyerekeknek – kisvonatos városnézés

A felköszöntéshez termet is biztosítunk, a vacsorához pedig kipróbált, és a helyszín adottságait is jól ismerő szolgáltatókat tudunk ajánlani.