A Magyar Közlönyben megjelent szeptember 18-i szigorítás szerint a vendéglátó helyeken este 11 és reggel 6 között nem tartózkodhat senki, kivéve az ott foglalkoztatott személyzetet.

Na, de van egy kis nagy kapu!

Ugyanis, ha lakodalom helyszínnek az ifjú pár egy olyan egységet választ, ami nem vendéglátó üzlet besorolású, vagyis, nem disco, étterem, bár, cukrászda, zenés szórakozóhely, borozó, kocsma, akkor nyugodt szívvel lehet dajdajozni hajnalig.

Ebből kifolyólag a Monostori Erőd pont egy ilyen hely!

Polgári szertartás az erőd árokban

Ráadásul az erőd 642 db teremmel rendelkezik, tehát van miből választani. Viszont mégsem ajánlanánk akár melyiket…

Ugyanis a 642 db teremből csupán négy olyan van, ami fűthető és árammal ellátott. Ebből a négyből is az egyik legnépszerűbb a Klapka terem, ami akár 120 vendég leültetésére is alkalmas. Maga a terem pedig magáért beszél. Hiszen különleges boltíveit, lélegzetelállító téglafalait egy egyedi világítással megspékelve, egy igazán varázslatos hangulatot tud adni a NAGY NAPNAK.

Klapka terem

Szóval, amennyiben Titeket is érint a szigorítás és egy olyan helyszínt foglaltatok le, ahol már a mennyasszony táncot nem lehet lebonyolítani, akkor inkább gyertek a Monostori Erődbe, vegyétek fel a kapcsolatot munkatársainkkal a következő elérhetőségek egyikén: info@erod.hu vagy 0634/540-582 és mulassatok hajnalig!

Recommended Posts